HallandsJul

En geniun och äkta julmarknad på Lilla Böslid strax utanför Halmstad.

Är du mat- eller konsthantverkare och vill vara med utställare på HallandsJul? Anmälan har öppnat och du anmäler dig via anmälningsformuläret på Hushållningssällskapets hemsida.

På Lilla Böslid börjar julen! HallandsJul är Hallands och Halmstads mysigaste, närmaste och mest lokala julmarknad med lokala småskaliga producenter.

Header hemsidan

Här möter du vinterns första doft av glögg, smakar halländska ostar och njuter av charkuterier av högsta kvalité. På Böslid hittar du kaffe, julmust, choklad, sylter och annat som gör juletiden mysig. Här hittar du olika hantverk som träsniderier, ljusstakar, kransar och slöjdade varor. Framför allt har du möjlighet att mötas och prata med alla de lokala livsmedelsproducenter och konsthantverkare som sätter sin prägel på den halländska mat- och hantverkstraditionen.

Välkommen till HallandsJul på Lilla Böslid 13-15 november 2020!

Har du frågor? Ring Hushållningssällskapet Hallands växel: 035-465 00

Vi uppdaterar även evenemanget på Facebook – håll utkik.

Öppettider: Fredag 12-18, Lördag 10-17 och Söndag 10-16.

Det finns möjlighet att ta sig till Lilla Böslid och HallandsJul med kollektivtrafik. Busslinjerna 314 och 324 passerar och stannar några hundra meter från gården. Läs mer och planera din resa hos Hallandstrafiken.

Hitta hit
Hushållningssällskapet Halland
Lilla Böslid 146
305 96 Eldsberga

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close